AnaSayfa / Genel / Kahve falında filin bağırdığını görmek

Kahve falında filin bağırdığını görmek

Kahve falında filin bağırdığını görmek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, rahat bir hayata adım atacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına yorulur.

Kahve falında filin bağırdığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar özel yaşamınızı renklendirebilir.

Kahve falında filin bağırdığını görmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına inanılır.

Kahve falında babanın bağırdığını görmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine alamet eder.

Kahve falında imdat diye bağırdığını görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sinirle bağırmak sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin birine bağırdığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına yorulur.

Kahve falında birilerine bağırmak sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında kulağa bağırmak falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında anneye bağırmak görmek kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir