AnaSayfa / Genel / Kahve falında fili yüzerken görmek

Kahve falında fili yüzerken görmek

Kahve falında fili yüzerken görmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, işin düzeltileceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, helal ekmek yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında fili yüzerken gördüyseniz:

  • Çözülmemiş sorunları çözme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında denizde yüzen fil görmek kalp kırıklığına neden olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzen fil görmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, kendisine ev alacağına inanılır.

Kahve falında fili yüzerken görmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde fil görmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında filin koştuğunu görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz fil görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında fil doğurmak ekmeğin ve paranın da artacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine delalettir.

Kahve falında maket fil görmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir