AnaSayfa / Genel / Kahve falında yedi fil görmek

Kahve falında yedi fil görmek

Kahve falında yedi fil görmek kişinin hayatının değişeceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yedi fil gördüyseniz:

  • Mecburiyetten cesaret gerektiren işlere kalkışabilirsiniz.

Kahve falında fil eti yediğini görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında yedi fil görmek olmayacak hayallere kapılacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında filin doğum yaptığını görmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına işaret eder.

Kahve falında fil suresini dinlemek kötü ve zor günler yaşayacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fili denizde görmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, keyfinin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü fil yavrusu görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında fil sesi duymak yepyeni biri haline geleceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına delalet eder.

Kahve falında kahve fincanında fil görmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir