AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil resmi görmek

Kahve falında fil resmi görmek

Kahve falında fil resmi görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye delalettir.

Kahve falında fil resmi gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince büyük düşünmelisiniz.

Kahve falında fil resmi çizmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında fil resmi görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fil yavrusu öldürmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, maceralara atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fil kervanı görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına alamet eder.

Kahve falında yanan fil görmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fil suresini dinlemek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında uçan fil görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında fili kucaklamak küslerin barışacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir