AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil ordusu görmek

Kahve falında fil ordusu görmek

Kahve falında fil ordusu görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, hayırlı haberler alınacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında fil ordusu gördüyseniz:

  • Bazı aksiliklerle mücadele etmeniz, tartışmalara dahil olmanız veya karmaşadan kaçmanız gerekebilir.

Kahve falında fil ordusu görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında osmanlı ordusu görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ordu asker görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ordu yönetmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ordu görmek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, kısmetli kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahlı ordu görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir ordu asker görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, dualarına karşılık alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında orduya gitmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir