AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil ayağı görmek

Kahve falında fil ayağı görmek

Kahve falında fil ayağı görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fil ayağı gördüyseniz:

  • İlişkileriniz veya iş birlikleriniz için daha fazla emek harcamalısınız.

Kahve falında fil ayağı görmek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koşan fil görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen fil görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz fil görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, ister istemez çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında fil dışkısı görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at ve fil görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, yaşamdan istediklerini alacağına inanılır.

Kahve falında evde fil görmek fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında fil yıkamak çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir