AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızgın fil görmek

Kahve falında kızgın fil görmek

Kahve falında kızgın fil görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, kazancının yerine gelmesine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızgın fil gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşımı başka kişilerin işlerinize karışması anlamına gelebilir.

Kahve falında kızgın fil görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birini kızgın görmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babasını kızgın görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kızgın kedi görmek günahlarından tövbe etmeye, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızgın anne görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kısmetin ve talihin açılacağına işarettir.

Kahve falında kızgın yağ döküldüğünü görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında tavada kızgın yağ görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında kızgın kül görmek yaşama isteğinin artacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir