AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil dışkısı görmek

Kahve falında fil dışkısı görmek

Kahve falında fil dışkısı görmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında fil dışkısı gördüyseniz:

  • Yerine koyabileceğiniz işler ise, çok daha etkileyici olabilir.

Kahve falında fil dışkısı görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında dışkıda solucan görmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek dışkısı görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi dışkısını ellemek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının dışkısını temizlemek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin dışkısını görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kedi dışkısı görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında deve dışkısı görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir