AnaSayfa / Genel / Kahve falında filin istediğini görmek

Kahve falında filin istediğini görmek

Kahve falında filin istediğini görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında filin istediğini gördüyseniz:

  • Güzel haberi paylaşmadan önce, belli imzaların atıldığından, resmi kağıdın geldiğinden veya anlaşmaların yapıldığından emin olmalısınız.

Kahve falında filin istediğini görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fili denizde görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, işlerin aksayacağına alamet eder.

Kahve falında fil suresi okumak eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koşan fil görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına delalet eder.

Kahve falında ölü yavru fil görmek kendisine olan güveninin azalacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama işarettir.

Kahve falında boynuzlu fil görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fil saldırısı görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında fil başı görmek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir