AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil bebek görmek

Kahve falında fil bebek görmek

Kahve falında fil bebek görmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında fil bebek gördüyseniz:

  • Ani kararlar almayın.

Kahve falında fil bebek görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, kalp kırmaya delalet eder.

Kahve falında bebek fil görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında filli kolye görmek huzursuz olacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında yanan fil görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına yorulur.

Kahve falında aslan ve fil görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yavru fil sevmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında fil pisliği görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kalp kırıklığı olacağına delalet eder.

Kahve falında fil binmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir