AnaSayfa / Genel / Kahve falında fili denizde görmek

Kahve falında fili denizde görmek

Kahve falında fili denizde görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, işinden uzaklaşacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fili denizde gördüyseniz:

  • Evinizde veya çevrenizde düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında fili denizde görmek yaşadığı stresin biteceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında denizden fil çıktığını görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere delalettir.

Kahve falında fil ve deniz görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz ve fil görmek umutlarının biteceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde yürüyen fil görmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizden çıkan fil görmek sorunların günden güne artacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında denizde fil görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında denizde yüzen fil görmek her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir