AnaSayfa / Genel / Kahve falında at ve fil görmek

Kahve falında at ve fil görmek

Kahve falında at ve fil görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında at ve fil gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaları veya ekonomik başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda tartışmalı ortamlara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında fil ve at görmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işarettir.

Kahve falında at ve fil görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı fil görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında inek ve fil görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fil ayağı görmek kısmetlerinin kapanacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fil kesmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fil suresini ezberlemek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında filin üstüne binmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, aşama kaydedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir