AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının dışkısını temizlemek

Kahve falında başkasının dışkısını temizlemek

Kahve falında başkasının dışkısını temizlemek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının dışkısını temizlemek gördüyseniz:

  • Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

Kahve falında dışkıyı temizlemek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işarettir.

Kahve falında birinin dışkısını temizlemek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi dışkısını temizlemek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dışkısını temizlemek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine delalet eder.

Kahve falında kendi dışkını temizlemek çalışmalarının beğenileceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek dışkısı temizlemek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına yorulur.

Kahve falında hayvan dışkısı temizlemek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının dışkısını temizlemek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir