AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin dışkısını görmek

Kahve falında eşinin dışkısını görmek

Kahve falında eşinin dışkısını görmek kazançlı işlere girileceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin dışkısını gördüyseniz:

  • Bazı konularda açık davranmamanız veya sır saklamanız problemlere neden olabilir.

Kahve falında eşinin dışkısını görmek üzüleceğine, işinde zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi dışkısını yapmak karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi dışkısı görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının dışkısını görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa dışkısı görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, evliyseniz eşle iyi geçime işaret eder.

Kahve falında dışkısını görmek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elini dışkıya sürmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük dışkısını görmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir