AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi dışkısı görmek

Kahve falında kedi dışkısı görmek

Kahve falında kedi dışkısı görmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi dışkısı gördüyseniz:

  • Size yardım sunan veya belli konularda danışmanlık yapan kişilerin beklentileri farklı olabilir.

Kahve falında kedi dışkısı görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, çok büyük zararlar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek dışkısına basmak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin dışkısını temizlemek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında inek dışkısına basmak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan dışkısının içine düşmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına işaret eder.

Kahve falında dışkısını görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dışkıyı temizlemek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine delalettir.

Kahve falında dışkısını temizlemek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir