AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan fil görmek

Kahve falında yanan fil görmek

Kahve falında yanan fil görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına inanılır.

Kahve falında yanan fil gördüyseniz:

  • Belli konulara yaklaşımlarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında yanan fil görmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, yaşamının yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında yedi fil görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, iş yaşantısında hırslanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında filin öldüğünü görmek başarıya ve zafere doymayacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına işarettir.

Kahve falında fil ordusu görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında fil kafası görmek fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde fil görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, kinin ve nefretin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynuzlu fil görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile fil görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir