AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil binmek

Kahve falında fil binmek

Kahve falında fil binmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında fil binmek gördüyseniz:

  • Başladığınız işler bitirilmeyi bekliyor.

Kahve falında fil binmek ufkunun açılacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında filin üstüne binmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına alamet eder.

Kahve falında evinde fil beslemek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek fil görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında inek ve fil görmek mutluluğunu çoğaltacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında filistin bayrağı görmek umutlarının çoğalacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağlayan fil görmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında cam fil görmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir