AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek fil görmek

Kahve falında bebek fil görmek

Kahve falında bebek fil görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında bebek fil gördüyseniz:

  • Belli konularda hatalar veya eksiklikler oluşabilir.

Kahve falında fil bebek görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında bebek fil görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah fil görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında hamile fil görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında fil yavrusu beslemek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında filin doğurduğunu görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına delalet eder.

Kahve falında fil biblo görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında küçük fil yavrusu görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir