AnaSayfa / Genel / Kahve falında filli kolye görmek

Kahve falında filli kolye görmek

Kahve falında filli kolye görmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalettir.

Kahve falında filli kolye gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınız suçluları ortaya çıkartarak, suçsuzların özgür kalmasına yardım edebilir.

Kahve falında filli kolye görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında fil kolye görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına alamet eder.

Kahve falında fil kolyesi görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında filistinde olmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında eve fil girdiğini görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında fil kafası görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına inanılır.

Kahve falında deve ve fil görmek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, işlerinin istediği gibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz ve fil görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir