AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük fil yavrusu görmek

Kahve falında küçük fil yavrusu görmek

Kahve falında küçük fil yavrusu görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına alamet eder.

Kahve falında küçük fil yavrusu gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri yapma yöntemlerinizde aşırıya kaçıyor veya çok fazla sayıda iş yükleniyor olabilirsiniz.

Kahve falında küçük fil yavrusu görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük fil görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük beyaz fil görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, güzel zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yavru fil görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yavru fil sevmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine inanılır.

Kahve falında yavru fil beslediğini görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, gelirinin eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında fil yavrusu öldürmek insanlar tarafından tanınacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına delalet etmektedir.

Kahve falında fil yavrusu beslemek hayal kırıklığına düşeceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir