AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil sahibi olmak

Kahve falında fil sahibi olmak

Kahve falında fil sahibi olmak büyük takdir toplanacağına, kazancının da azalacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, işlerin bir anda azalacağına, eşit davranılacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, kötü işlere girmeyeceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fil sahibi olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söyleyeceği veya söylediği şeyler , ileride pişmanlık duyacağınız duygusal tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında fil sahibi olmak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına yorulur.

Kahve falında yavru fil görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru fil beslemek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fil dışkısı görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, mevki edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru fil beslediğini görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında filin kovaladığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yürüyen fil görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında yanan fil görmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir