AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil kovalaması görmek

Kahve falında fil kovalaması görmek

Kahve falında fil kovalaması görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, gelirinin daimi olacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fil kovalaması gördüyseniz:

  • Tembellik veya ihmal imajınıza zarar verebilir ya da gereken değişiklikleri yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında fil kovalaması görmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına alamet eder.

Kahve falında fil tarafından kovalandığını görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında fil tarafından kovalanmak çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fillerden kaçmak iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında filli yüzük görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, birlikteliğe başlayacağına yorulur.

Kahve falında fil resmi çizmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Kahve falında filin evi yıktığını görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine inanılır.

Kahve falında bir sürü fil görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir