AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek ve fil görmek

Kahve falında inek ve fil görmek

Kahve falında inek ve fil görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, üçüncü gözünün açılacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek ve fil gördüyseniz:

  • Bilginizi, yeteneklerinizi, hizmetlerinizi veya fikirlerinizi paylaşarak potansiyeli olan bir kişi üzerinde olumlu etki yaratabilirsiniz.

Kahve falında inek ve fil görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında filin hortumunu görmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında filli küpe görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, rakiplerin üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında fil saldırısına uğramak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli fil görmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında fil pisliği görmek kurtuluşu yakalayacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dev fil görmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında filin altında kalmak aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, kötü noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir