AnaSayfa / Genel / Kahve falında filistin görmek

Kahve falında filistin görmek

Kahve falında filistin görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, mutluluktan havalara uçacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında filistin gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olaylara farklı açıdan bakmanız çevrenizdeki kişileri etkileyebilir.

Kahve falında fil ve aslan görmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında koşan fil görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında süs eşyası fil görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, başarılarının tadına varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında filin işediğini görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fil beslemek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında filistin bayrağı görmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında filin ısırdığını görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında filden korktuğunu görmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir