AnaSayfa / Genel / Kahve falında fidanı dikmek

Kahve falında fidanı dikmek

Kahve falında fidanı dikmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde beklenmedik gelişmelere açıksınız.

Kahve falında zeytin fidanı dikmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında marul fidanı dikmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kuru fidan dikmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine delalettir.

Kahve falında elma fidanı dikmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa fidan dikmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gül fidanı dikmek kendi şansını kendi yaratacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında incir fidanı dikmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında mezara fidan dikmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir