AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara fidan dikmek

Kahve falında mezara fidan dikmek

Kahve falında mezara fidan dikmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında mezara fidan dikmek gördüyseniz:

  • Alışılmışın dışında gelişen durumlar veya olanaklar sizin için yararlı bazı sonuçlar doğuracak olabilir ya da siz bir şekilde oluşan ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz.

Kahve falında mezarlığa fidan dikmek zorlukların artacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına delalettir.

Kahve falında mezara fidan dikmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, terslik yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında hurma fidanı dikmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına tabir olunur.

Kahve falında fidan dikmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına rivayet eder.

Kahve falında ceviz fidanı dikmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına delalettir.

Kahve falında kuru fidan dikmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında saksıya fidan dikmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, evliliğinde mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tütün fidanı dikmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, yakında hedefine ulaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir