AnaSayfa / Genel / Kahve falında fidan sulamak

Kahve falında fidan sulamak

Kahve falında fidan sulamak akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, iyi bir patron olacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fidan sulamak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan harcamalarınızın artabileceği bir süreçtesiniz.

Kahve falında çam fidanı sulamak bir sebeple çok zarar göreceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında fidanı sulamak verimi ve başarıyı yakalayacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine alamet eder.

Kahve falında fidan sulamak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına delalettir.

Kahve falında fidan dikmek ve sulamak kazancın günden güne daha da artacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine inanılır.

Kahve falında fidan suladığını görmek günahların da affolacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına yorulur.

Kahve falında gül fidanı sulamak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının fidan diktiğini görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fidan ağacı görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir