AnaSayfa / Genel / Kahve falında fidan ağacı görmek

Kahve falında fidan ağacı görmek

Kahve falında fidan ağacı görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fidan ağacı gördüyseniz:

  • Hedefe ulaşmak için birleşme arzunuz da ön plana çıkıyor.

Kahve falında ağaç fidanı almak endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ağaç fidanı dikmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç fidanı görmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç fidan dikmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında ceviz ağacı fidanı görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında fidan ağacı görmek başka işler deneyeceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında küçük fidan görmek kolay yollardan kazanacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fidanın yeşerdiğini görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir