AnaSayfa / Genel / Kahve falında fidanı sulamak

Kahve falında fidanı sulamak

Kahve falında fidanı sulamak geçmişini arkada bırakacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, dinç kalacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, büyük mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fidanı sulamak gördüyseniz:

  • Bazı sorunlarla boğuşmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında çam fidanı sulamak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında fidan dikmek ve sulamak ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında fidanı sulamak işlerinin büyüyeceğine, rahatının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gül fidanı sulamak kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fidan sulamak kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Kahve falında fidan suladığını görmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına rivayet eder.

Kahve falında asma fidanı görmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin fidan verdiğini görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir