AnaSayfa / Genel / Kahve falında fidan dikmek ve sulamak

Kahve falında fidan dikmek ve sulamak

Kahve falında fidan dikmek ve sulamak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında fidan dikmek ve sulamak gördüyseniz:

  • Aniden beliren bazı kişiler kesin başarı vaat eden ya da sonucu belli fırsatlarla ilgili teklif veya önerilerde bulunabilirler.

Kahve falında fidan dikmek ve sulamak neşeli zamanların yaşanacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fidan suladığını görmek kurulu düzenin yıkılacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fidanı sulamak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, üzüntülerin gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fidan sulamak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sevilen bir dostun geleceğine işarettir.

Kahve falında çam fidanı sulamak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında gül fidanı sulamak eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında biber fidanı dikmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sebze fidanı dikmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, kendi işinin sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir