AnaSayfa / Genel / Kahve falında fidan suladığını görmek

Kahve falında fidan suladığını görmek

Kahve falında fidan suladığını görmek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fidan suladığını gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı kendinizi kanıtlama isteğiniz artacak.

Kahve falında gül fidanı sulamak dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fidan dikmek ve sulamak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında fidanı sulamak uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında fidan suladığını görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında çam fidanı sulamak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fidan sulamak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına yorulur.

Kahve falında bahçeye fidan dikmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük çam fidanları görmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir