AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının fidan diktiğini görmek

Kahve falında başkasının fidan diktiğini görmek

Kahve falında başkasının fidan diktiğini görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının fidan diktiğini gördüyseniz:

  • Olayların çok daha fazla ciddi bir boyut kazanmasını istemiyorsanız önemsiz gibi görünen ayrıntıları iyi değerlendirmelisiniz.

Kahve falında dikilmiş fidan görmek önemli bir makama terfi alacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz fidanı diktiğini görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, umutlarını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının fidan diktiğini görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni dikilmiş fidan görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gül fidanı diktiğini görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında meyve fidanları görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayısı fidanı görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında fidan almak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir