AnaSayfa / Genel / Kahve falında çam fidanı sulamak

Kahve falında çam fidanı sulamak

Kahve falında çam fidanı sulamak ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çam fidanı sulamak gördüyseniz:

  • Olumlu tarafından görmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında çam fidanı sulamak sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çam fidan görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına inanılır.

Kahve falında çam fidanları görmek kısmetlerin çoğalacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine yorulur.

Kahve falında çam fidanı görmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında çam fidanı almak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine alamet eder.

Kahve falında çam fidani dikmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine delalet eder.

Kahve falında küçük çam fidanları görmek yeni işlere girileceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çam ağacı sulamak daha çok dünya malı edineceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir