AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlaya fidan dikmek

Kahve falında tarlaya fidan dikmek

Kahve falında tarlaya fidan dikmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, düşmanlarını kaybetmeye, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tarlaya fidan dikmek gördüyseniz:

  • Gerçekçi konuşmalar yapmak veya karşıdaki kişilerin konuşmalarını ciddiye alıp almamak konusunda daha şüpheci davranmak gerekebilir.

Kahve falında tarlaya fidan dikmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine yorulur.

Kahve falında ağaç fidanı dikmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, bazı sırların açığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm fidanı dikmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına yorulur.

Kahve falında dut fidanı dikmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında nar fidanı dikmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçek fidanı dikmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa fidan dikmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında biber fidanı dikmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir