AnaSayfa / Genel / Kahve falında fesleğen yemek

Kahve falında fesleğen yemek

Kahve falında fesleğen yemek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında fesleğen yemek gördüyseniz:

  • O nedenle çok fazla sorgulamamanızda fayda var.

Kahve falında fesleğen yemek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fesleğen dikmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda fesleğen görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında fesleğen koklamak hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında fesleğen görmek mutlu ve hafif hissedeceğine, yaşama hevesinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fesleğen çiçeği görmek insanların hayranlığını kazanacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil fesleğen görmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında fesleğen tohumu görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir