AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda fesleğen görmek

Kahve falında saksıda fesleğen görmek

Kahve falında saksıda fesleğen görmek heveslerin söneceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, hatalı yollara gireceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda fesleğen gördüyseniz:

  • Sizin cinsiyetiniz ne olursa olsun kadınları yanlış anlayabilir ya da yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında saksıda fesleğen görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine rivayet eder.

Kahve falında fesleğen görmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fesleğen dikmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, güzel zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fesleğen tohumu görmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına inanılır.

Kahve falında fesleğen yemek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, zaferler kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fesleğen çiçeği görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fesleğen koklamak zorluklarla boğuşulacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işarettir.

Kahve falında yeşil fesleğen görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir