AnaSayfa / Genel / Kahve falında fesleğen tohumu görmek

Kahve falında fesleğen tohumu görmek

Kahve falında fesleğen tohumu görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, kendisini yıpratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fesleğen tohumu gördüyseniz:

  • Uzman kişilerin tecrübelerine kulak vermekte fayda var.

Kahve falında fesleğen tohumu görmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında fesleğen görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fesleğen dikmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında yeşil fesleğen görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine tabir olunur.

Kahve falında fesleğen çiçeği görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fesleğen yemek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına delalet eder.

Kahve falında fesleğen koklamak bekar ise evleneceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında saksıda fesleğen görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, belalardan korunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir