AnaSayfa / Genel / Kahve falında fesleğen çiçeği görmek

Kahve falında fesleğen çiçeği görmek

Kahve falında fesleğen çiçeği görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, çok zor günler yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, daima zinde ve genç kalacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, akıl vereceğine rivayet eder.

Kahve falında fesleğen çiçeği gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklık durumunda olabilirsiniz.

Kahve falında fesleğen çiçeği görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında fesleğen koklamak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Kahve falında fesleğen tohumu görmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında fesleğen dikmek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fesleğen yemek çekilen acıların unutulacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil fesleğen görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fesleğen görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına delalettir.

Kahve falında saksıda fesleğen görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, hayata küseceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir