AnaSayfa / Genel / Kahve falında fesleğen dikmek

Kahve falında fesleğen dikmek

Kahve falında fesleğen dikmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, kişinin sıkıntılarından arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fesleğen dikmek gördüyseniz:

  • Arkanızdan düşmanca tutumlara girilebilir.

Kahve falında fesleğen dikmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında saksıda fesleğen görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, şansızlığın kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil fesleğen görmek önemli bir makama terfi alacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fesleğen tohumu görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında fesleğen görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına alamet eder.

Kahve falında fesleğen çiçeği görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fesleğen koklamak bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında fesleğen yemek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir