AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fesleğen görmek

Kahve falında yeşil fesleğen görmek

Kahve falında yeşil fesleğen görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil fesleğen gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızda, yaratıcılık gerektiren işlerde veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda, siz istesenizde istemesenizde çok olumlu bir yola doğru çekiliyorsunuz.

Kahve falında yeşil fesleğen görmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına tabir olunur.

Kahve falında fesleğen görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fesleğen dikmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında fesleğen koklamak eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında fesleğen çiçeği görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fesleğen tohumu görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında fesleğen yemek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda fesleğen görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir