Kahve falında fermuar kapatmak

Kahve falında fermuar kapatmak bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, anlaşmalardan cayılacağına inanılır.

Kahve falında fermuar kapatmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı geliştirmenize yardım edebilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında fermuar kapatmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına delalet eder.

Kahve falında fermuar açmak çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında çanta fermuarı görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fermuarı görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fermuarlı elbise görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına işarettir.

Kahve falında pantolon fermuarı görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık fermuar görmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fermuarın bozulduğunu görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top