AnaSayfa / Genel / Kahve falında fermuarın bozulduğunu görmek

Kahve falında fermuarın bozulduğunu görmek

Kahve falında fermuarın bozulduğunu görmek esenliği bulacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına rivayet eder.

Kahve falında fermuarın bozulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin iş birliğine veya yardımına ihtiyaç duyuyorsanız empati yaparak ilerlemelisiniz.

Kahve falında fermuarın bozulduğunu görmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında açık fermuar görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fermuar görmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında fermuar çekmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında bozuk fermuar görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz fermuar görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına inanılır.

Kahve falında fermuar dikmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında fermuarlı elbise görmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir