AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta fermuarı görmek

Kahve falında çanta fermuarı görmek

Kahve falında çanta fermuarı görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, çok büyük başarı kazanacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Kahve falında çanta fermuarı gördüyseniz:

  • Fiziksel veya duygusal durumunuzun ya da iş hayatınızın ön planda olabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında çanta fermuarı görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına inanılır.

Kahve falında fermuar dikmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fermuar görmek başarılı çalışmalara imza atacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında fermuar açık görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fermuar kapatmak hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında fermuar açmak kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk fermuar görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında fermuarlı elbise görmek yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir