AnaSayfa / Genel / Kahve falında fermuar açmak

Kahve falında fermuar açmak

Kahve falında fermuar açmak çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına inanılır.

Kahve falında fermuar açmak gördüyseniz:

  • Politik davranmaya çalışmalısınız.

Kahve falında fermuar açmak türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fermuar görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fermuar dikmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, işlerin canlanacağına işaret eder.

Kahve falında çanta fermuarı görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık fermuar görmek hayırlı olayların yaşanacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine delalet eder.

Kahve falında fermuarı görmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında fermuarın bozulduğunu görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fermuarlı elbise görmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir