AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon fermuarı görmek

Kahve falında pantolon fermuarı görmek

Kahve falında pantolon fermuarı görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına delalet eder.

Kahve falında pantolon fermuarı gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı seyahatler ilginç sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında pantolon fermuarı görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işarettir.

Kahve falında fermuar çekmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına yorulur.

Kahve falında kapalı fermuar görmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine yorulur.

Kahve falında fermuar açık görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine işaret eder.

Kahve falında fermuar görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fermuar kapatmak küslükleri gidereceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında fermuar dikmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işaret eder.

Kahve falında fermuarın bozulduğunu görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, başka alanlara yöneleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir