AnaSayfa / Genel / Kahve falında fermuarı görmek

Kahve falında fermuarı görmek

Kahve falında fermuarı görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, geri plana düşeceğine inanılır.

Kahve falında fermuarı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşamınızı da renklendirebilir.

Kahve falında açık fermuar görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında fermuar almak yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına işaret eder.

Kahve falında çanta fermuarı görmek şaşkın olacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fermuarlı elbise görmek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret eder.

Kahve falında fermuar açık görmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz fermuar görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, üzüleceğine, yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında fermuarın bozulduğunu görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına işarettir.

Kahve falında pantolon fermuarı görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir