AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık fermuar görmek

Kahve falında açık fermuar görmek

Kahve falında açık fermuar görmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, artık rahat bir nefes alacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında açık fermuar gördüyseniz:

  • Neyse ki, siz hiç kimsenin görmediğini görüyorsunuz.

Kahve falında fermuar açık görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında açık fermuar görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fermuarı görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fermuar açmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına işarettir.

Kahve falında kapalı fermuar görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine rivayet eder.

Kahve falında fermuar çekmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çanta fermuarı görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına yorulur.

Kahve falında fermuar görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir