AnaSayfa / Genel / Kahve falında fermuar almak

Kahve falında fermuar almak

Kahve falında fermuar almak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında fermuar almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında fermuar dikmek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fermuar açmak ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine inanılır.

Kahve falında kapalı fermuar görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine rivayet eder.

Kahve falında fermuarlı elbise görmek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pantolon fermuarı görmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına delalettir.

Kahve falında açık fermuar görmek duygularının karşılıklı olacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında fermuar kapatmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine alamet eder.

Kahve falında çanta fermuarı görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir