AnaSayfa / Genel / Kahve falında fermuar dikmek

Kahve falında fermuar dikmek

Kahve falında fermuar dikmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine inanılır.

Kahve falında fermuar dikmek gördüyseniz:

  • Genelde olayların gelişiminde kendinize hakim olabiliyorsunuz.

Kahve falında fermuar dikmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine işarettir.

Kahve falında fermuar kapatmak büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fermuar görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fermuar çekmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında beyaz fermuar görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, hayallerinin suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fermuarın bozulduğunu görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine alamet eder.

Kahve falında fermuarlı elbise görmek her şeyin sarpa saracağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fermuar açmak huzurlu bir yaşama sahip olacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir