AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı fermuar görmek

Kahve falında kapalı fermuar görmek

Kahve falında kapalı fermuar görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine alamet eder.

Kahve falında kapalı fermuar gördüyseniz:

  • Keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kapalı fermuar görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına tabir olunur.

Kahve falında fermuar almak doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında fermuar görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, kötü gününden de geri duracağına inanılır.

Kahve falında fermuar açık görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında fermuarın bozulduğunu görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz fermuar görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fermuarı görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fermuar açmak elinin döneceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir